Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, December 26, 2012

Semalam.

Assalamualaikum

Nak dijadikan cerita, semalam keluar pergi wangsa walk. Ok, korang cuba bayangkan aku dari ampang ke Klang. KLANG okay!! tapi bagi aku seronok juga, sebab tak pernah datang klang. KTM Klang pun tak pernah jejak, kira it's a success for me sebab berdikari tanpa insan lain. wehu!

Pastu bila ambil orang kat batu caves. sesat kot. tetiba member tanya.

'Kenapa korang putus? sebelum tu tak ada masalah apa2'

Tergamam.

Aku tak expect kawan aku tanya soalan macam tu, serious. Aku tak pernah expect member aku pergi tanya. sebab kebanyakkan member tunggu aku buka mulut setelah aku meroyan kat tuider macam orang hilang laki dan anak.

HAHA, funny when u think that i'm already lose my husband -.-"

So, bila ditanyakan soalan macam tu, aku macam urgh urgh. hahah. bukan tak suka. just entah. aku pun tak tahu alasan sebenarnya.

Then aku jawab

'EGO'

Eventually, hati rasa macam ditoreh-toreh bila diajukan soalan macam tu, padahal ramai da tanya. tapi dalam kereta tu juga aku sebak. aku jawab macam tu je. haha.

Maybe kereta tu magis kot untuk heart to heart sessions. Maaf rafiq. KAHKAH.

Ok, cut the stori mori. Terus ke wangsa walk. Sampai je wangsa walk, perut lapar cari makanan. pergi food court nampak takoyaki, nampak pece lele. Sesi tamak dalam hati terus membuak2. Nak je dua2! at last aku tak habis makan. shame on you! *hulur cermin*

Pastu pastu kannnn *lelompat*, pergi la karok. Kembo siap cakap kenapa aku pilih lagu semua sedih2. haha. nmpak tak melambangkan aku kesedihan. KAHKAH.demyu.

Maafkan saya terlalu teruja, sebab saya sudah lama tak berlepak dengan dorang. ada tu baru 1st time jumpa. da gila2. da havoc. malu ai tahu ? hikhik.

senang cerita lepak2, makan2. then kekenyangan macam ular sawa. awww. pastu mengadu gemuk.

k boleh tampar diri sendiri. hiks




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...