Terima kasih . syg korang ;)

Thursday, February 2, 2012

Tak semua kita mampu memiliki .

Assalamualaikum.

Aku memalam ni terasa nak buat peace la dekat follower baru ku . hyeee *lambai2 kat korang* Ramai yang cakap welcome back sebab on balik facebook .

Apa motip kau ek ? ahhaha .

Kadang-2 , kita selalu merasakan diri kita selalu tak sempurna . Ada je yang kekurangnya . Ada je yang kita selalu merungutkan nya .

Tetapi kita selalu lupa , kita tak boleh memiliki segala2 nya . Lagi2 , Perasaan orang .

Kalau si dia tak bersedia , jangan la memaksa .
Kalau si dia anggap kawan , anggap la kawan sahaja .
Kalau si dia tak mampu melupakan kekasih lama nya , jangan terlalu mengharap.
Kalau si dia anggap sebagai kau tu adik , kau anggap la dia abg .

Simple as that .

Moral of the story , belajar bersyukur sebab kita ada SAHABAT yang sentiasa mendukung dan sokong kita dari belakang .

Jangan lupa ibu bapa ye  ;)

#okbai



7 comments:

aydah ahmad said...

aku pon same . tak semua aku mampu miliki . tapi aku nak milki hati seorng lelaki yang boleh terima aku seadanya :')

Natasya Naslin said...

simple.. but nice =)
jgn terlalu mengharap...~

^_^ Zaza Nur Iman said...

suka dgn entry awk ni..bersyukur la dgn apa yg kita ada.. :)

..cik gugu.. said...

syukur ape yg ade .. hrp lbh2 nti kcewa plak ~

Miss Butterfly said...

oke same. errr.... :/

Razil Tahir said...

setuju sgt... XD

pha is said...

macam mana kalau kita nak sangat2...? heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...