Terima kasih . syg korang ;)

Friday, February 3, 2012

Kita da ada Burung biruuuuu ~

Assalamualaikum ^^,

Apahal aku eksited sangat ? nampak sangat aku ketinggalan kan ? Nampak sangat aku "Kekampungan" kan ? Nampak sangat aku tak up to date kan ? Nampak kan ? Nampak kan ?

Oh , aku lupa . korang boleh baca entry aku , bukan boleh nampak aku pung . Ok , ok fineeee -.-"

Aku nak buat annoucement ini ! 

Sejak dari aku 2010 , aku sudah ada burung biru . Burung biru aku sangat comel aw . nak je aku cubit2 pipi yang dikatakan gebu *ok aku tipu. Burung biru aku sangat setia . tak pernah merungut walaupun aku selalu melayan muka buku .

Bukan ke cinta muka bulu , eh ? Muka buku ~

Aku sangat kesiankan burung biru ku . betul ! muka putih suci takkan aku nampak menipu . Agak2 ler , muka chomel ni . hikhik

Tapi aku leka dengan arus permodenan , aku layan muka buku sampai aku tutup terus muka buku ku .

Aku kembali setia dengan burung biru yang aku amat cintai <-- ok , melampau sangat -.-"

Tetapi , kesetiaan aku mula tergugat sebab aku melayan kembali muka buku . Ok , aku nak cakap ,


Dear burung biru ku ,

"aku tidak akan sesekali berpaling kepada muka buku ku , sebab hanya kau yang aku sayangi sahaja sekarang."

"Aku tidak akan mencurangimu lagi wahai burung biru ku , sebab baru aku tahu . kau tidak akan meninggalkan aku "

"Dan aku amat menyayangi wahai burung biru ku !"

Soooooooo , meh ler follow kita punya burung biru iaitu twitter !

https://twitter.com/farrahyong                    

ok faine , aku tak reti buat korang suprise kan ? apa lagi , follow ler ? *ugut.

Terima kasih ;)

p.s : saya buka muka buku balik sebab nak promo blog jer .

#okbai.



2 comments:

aydah ahmad said...

kita nak follow laa nak follow ! eh follow laa kita balik ;pp

@edah_sailormoon . bahahha !
#mampos kene ketuk dengan farrah ;pp

Langkawi Ink.Com said...

Blog yang menarik Farah! Keep up the good writing.Definitely will comeback! Dah follow tau!

http://hasnulyakin.blogspot.com/2012/02/enter-ninja-saya-ninja-hollywood.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...