Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, February 12, 2012

Entry Berlagu - Meluahkan Perasaan .

Assalamualaikum.

Pada suatu hari , aku ternampak seseorang di Facebook. Cerita Bermula Begini .




Lepas itu ada perasaan yang pelik sangat , tak tahu kenapa ? Mungkin .





Setelah dia mengetahui perasaan sebenar . Pada suatu hari , dia senyapkan diri . Lalu saya






Lepas itu dia meluahkan bahawa dia anggap kawan dan adik sahaja . Sayu nya hati .




Saya nekad . saya akan melupakan dia walau dia amat teristimewa sekali .




The end . Aku tulis pengalaman jer . btw . aku terharu kejap aku ada orang suka baca entry aku . Tnx !

btw again , mesti korang tertanya kenapa aku suka letak cover dia ? aku kan penyokong penyanyi indie ! Ghasak la orang ckp suara dia tak sedap . telinga aku dengar sedap je . oh lupa , haters memang macam tu ;)

Pergi la like facebook page dia . Ainan Tasneems

p.s : Promo la sat ;)

#okbai.



7 comments:

Syahmi said...

indie terbaek!! wow!!

Bro Bandits said...

sayu hati...but it's AWESOME!!!...cr lg idea utk buat lebih baik...syabas dr bro...

http://brobandits.blogspot.com

B33HA LoV4to said...

x pernah dgr lak ainan tasneem ni..tp best la soghe die bila dgr..:)

plug mapuh said...

care2,haha..
nice to mit u..:)

starzieti said...

nak dgr tapi internet slow. sob sob.

Noraien said...

:")

tieka said...

wahhh...mcm dah mcm cite muzikal dah..heee...sabar je yunk..aku tau keadaan ko..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...