Terima kasih . syg korang ;)

Thursday, February 9, 2012

Dulu dan kini .

Assalamualaikum ^^,

Kredit to : NisaKay <--- dia sudah pakai domain okay . meh jenguk dia !

Sebenarnya , aku ketandusan idea . Aku tengok tajuk nisa ...

Tetiba rasa nak juga tajuk macam tu . Boleh kan ? Tak apa la . den da bagi kredit ! miahahha .


DULU :

Entry aku jenis selamba , kutuk orang . maki orang pun boleh . kira aku tulis blog just for fun . tak ada stress . kalau stress je , mesti taip dekat blog and feels better .


SEKARANG :

Kalau aku buat entry general , mesti ada orang PM aku dekat facebook n tweet cakap dia terasa dengan entry aku . What the hair ? hahah . Rasa agak terkongkong di situ .


DULU :

Aku ada je idea nak update entry . sedangkan makan pun boleh masuk topik entry . hebakk tak ?


SEKARANG :

Aku kena ikot pasaran semasa , entry kena hot n spicy baru orang nak baca . marketing sekarang -.-"


DULU :

Aku tak kenal lagi dunia blogging yang teramat la susah . Bagaikan katak bawah tempurung . serius ! dulu aku belum serius nak jadi part time blogger .


SEKARANG :

Setelah aku kenali dunia blogging , aku menjadi tabah mengharungi semua dugaan . Aku mulai serius apa yang aku taip . aku bertanggungjawab supaya post aku tidak disalah erti kerana dunia blogging banyak pancaroba .


Tapi dulu sampai sekarang aku tak berubah :

Terima kasih kepada yang jadi follower saya , kepada saya belum follow . nescaya lah ! saya sedang memerhatikan entry2 anda sebenarnya .

Ok faineee , macam retis ! aku bukan retis occay . Merapu sudah .

#okbai .



5 comments:

aydah ahmad said...

dulu kini dan selamnyaaaa itulahh si kecik aku yg comel FYF ;pp

keh keh keh ! iloveyouu !

pRiNCe said...

untung lerrrr...

Noraien said...

dulu,kini dan selamanyeee saya sayang awak :D

zakirul rahim said...

hehehe...nice entry

Oppa Kudin Nz said...

Sedang cuba untuk belajar juga. Hehe =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...