Terima kasih . syg korang ;)

Saturday, January 21, 2012

Sepi Tanpa Kata-kata.

Assalamualaikum.

Awak , kenapa ek sejak menjak ini , susah sangat nak contact awak ek ? call pun tak angkat . msj pun tak balas ?

"ala awak , saya kan exam , awak kena la faham . saya study . sebab tu tak angkat call semua."

Tapi , exam da lama habiskan ? kenapa tak contact saya pun ?

"hmmmmm , sorry ."

Yela , siapa la saya kan ? sampai tak tegur langsung , facebook pun da tak nak on da kan ? tweet apa tah lagi nak tegur .

"bukan la , saya nak fokus exam aritu , so , saya tutup la semua"

Tak apa la , awak buat la apa yang membahagiakan awak . saya bukan awek awak pun nak control kegiatan awak .

"ermmmm "

Harap awak jaga diri bebaik je la ek ? jangan lupa solat , jangan lupa doa tok family . saya pun da tak lama da nie . ok bye .

p/s : sedih tak ? sedih kan ? aku reka je laaaaa . hahahhaha ;p

Menghargai lah seseorang sebelum terlambat

 #okbai ( jiwang siot aku -.-" )



2 comments:

.miSz bubbLe. said...

aina tau siapa yang d maksudkan :')
nway . i missssssssyou !!!! :(

Noraien said...

awek cantik,rindu nyeeeeee dekat awak :D

TAKE CARE yea !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...