Terima kasih . syg korang ;)

Thursday, January 12, 2012

Kawan Seribu , tapi ....

Assalamualaikum.

Ya rabbi , berhabuk seh dengan blog aku . macam setahun je da tak update . maklumlah . da masuk tahun baru kan . tu yang rasa macam tahun lepas je aku update ? errrrrr -.-"

Perasan tak ? kawan kita walaupun ramai , tapi ramai tak sanggup yang bersama kita semasa susah or sakit . dorang just "hai hai bye bye" je kan ? time sonang , gilak la ramai beratur , macam retis pun ada . mintak sign la kunun . cehhh ! haha

Tapi , time kita sakit , sekor2 tinggalkan kita . tetiba lesap begitu . kita nak contact dia . dia boleh buat dek je . rasa nak bagi sup kaki je dekat dorang . ermmmm .

Kawan macam ini , memang tak payah kawan langsung . 

Aku pernah kena . Baru2 ini aku dapat sakit misteri . aku boleh nampak hanya segelintir je yang ambil berat . tak putus2 suruh aku makan ubat . siyes aku terharu . sob. sob . sob T___T

ada yang tak putus2 ambil berat walaupun aku kadang2 macam acuh tak acuh je layan . maaf ;p

dan ada jugak sanggup travel jejauh semata2 nak jumpa aku dan nak ubati aku ;)

kalau korang jumpa kawan macam ini , percaya la . 

Friends meant to be together when they in need .

#sentap tak ?

p/s : quotes tu reka dalam 5 minit , hebakk ;p (macam tah hape tah quote aku?)

#okbai



5 comments:

CekbOlat-bOlat said...

sentap mak ! hehehe..

susahkn cri kwn.. yg betul2 kwn =D
kwn pun mcm kekasih jgk.. spelah kita utk dptkn kwn yg smpurna ^^

tpi skurang2nya kita cuba utk jdi yg terbaik kn kwn? =)

Jemari MonteL said...

lebiu occay

Noraien said...

always ade susah n senang,tue lah baru name nyer kawan :D

Love ur quote .


XOXO :D

Woofer Storm said...

cari kwn yang boleh buat pakej jadi bf terus..leh jaga anda susah dan senang..hehee

#kawan banyak yang kencing...

Syahmi said...

alalala kesian nyea dia!! cam sial kawan macam tue~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...