Terima kasih . syg korang ;)

Friday, December 9, 2011

K-Pop ? eeewww ???

Assalamualaikum ^^,

Eh , apa ewww2 ini . tajuk punya la gempak yang amat kan3 ? rasa2 ada orang datang nak maki hamun aku ke ? harap2 tak la . sebab aku bukan Anti K-pop pun ;)

Baru2 ini , aku terjumpa post dari seorang blogger . bahawasanya minah sekarang menjadi musuh kepada blogger yang gilakan K-pop .

Seriously , aku punya la banyak masa pergi baca komen satu persatu . as u all know . komen2 itu bukan dari bahasa yang indah2 belaka . ada yang caplock . ada yang buat karangan UPSR yang tak bertauliah . ada yang guna bahasa yang aku sendiri tak mampu nak tengok da . haihhh ~

Apa ? tak faham ? Buat2 faham la . aku malas nak backlink blog itu , sebab free2 je bagi traffic kat dia . kedekut kan aku ? aku nak beli choki2 pun tak lepas lagi ini -.-"

Aku difahamkan , blog itu memang sengaja dibuat untuk memalukan minah ini . aku pun tak tahu la apa masalah dorang tu . tapi macam tak patut la fitnah orang sampai dikecam oleh orang ramai .

Dan , pihak minah itu akan saman sesiapa yang memalukan minah tu . Hah , siapa yang komen2 tu , sila jangan buang . hakhak . Pandai buat , pandai la tanggungjawab ye dak ?

Itu la orang kata , kerana mulut , badan binasa . tapi dalam kes ini . tangan menaip , badan binasa *erk , memandai je akuh*

Apa ini ? apa ini ? Asal lari topik ini ? Sebenarnya , aku bukan Anti K-pop . aku anti peniru K-pop . Tak perlu tengok dekat luar negara . tengok negara sendiri sudah la ;)

Betul la . aku bukan nak kondem industri sendiri . tapi kan ?

Kalau nak ikot budaya dorang , jadi copy cat . Lepas itu menyanyi tak semegah mana , menari pun tunggang langgang . baik pergi korea berguru dengan orang2 hebakk sana .

Seriously , aku menyampah k-pop tempatan yang tak sedar diri ;)

Kenapa aku suka K-pop ini ?

Aku suka tengok badan2 taff mereka , muka yang cute2 tu . mata yang comel tu . bak kata orang . kalau buat baka ini , best . dapat anak korean . hakhak ;p

mihahhaha , asal aku gedik sangat ini . hakhak .

hahhhhh , iloveu.
Ehemmm , Hensem kan ? *leleh air liur*

Tapi kan ? aku terjumpa muka seiras2 taecyeon ini .  nak tahu siapa ? retis blog jugak . Pergi godek blog akuh ! mihahahah *kijammm*

Kepada anti k-pop , korang memang tak normal ek ?

#okbai.

sumber : google




8 comments:

BloggerMalaysia said...

kalau kpop , laju je orang marah2 kat komen budak tu .

kalau bab Rasulullah , berapalah sangat ~

Pendamba Mawar said...

gambar pakwe tieka la..hehe

CekbOlat-bOlat said...

wakakka.. bolat pun bkn anti kpOp.. cumecume kompius ngn kpOp.. sbb muke smua nak same -_-"

Jay said...

miahahaha...k-pop???erkkk..ape mende tu??hehehe:)siyes memang dorg nampak hebak ler kan..but ader lagi hebaq tu....sape yg hebak tu???..bak kata nabil
LU PIKIR LAH SENDIRI..:)

Syahmi said...

ok tak suke k-popper!!

nasha sanza said...

tulah..kesian budak tu..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

siapa yang ada iras iras taecyoen? nak tahu !!!!!heheh

Noraien said...

tak suka kpop tapi suka tgok cite korea.ade kaitan tak?hehehe .kbye .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...