Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, December 14, 2011

Bila aku Jatuh Cinta .

Assalamualaikum .

"Awak , awak . Tahu tak saya suka awak ? Awak mesti tak tahu kan ? sebab awak suka dekat orang lain ?"

"Awak , awak . tahu tak saya suka gambar awak . Tak kisah la awak comot ke , tengah mandi lumpur ke . semua saya suka ;)

"Awak , awak . Tahu tak saya jeles bila tengok awak layan perempuan lain ? walaupun saya tahu dia kawan awak je .

"Awak , awak . Tahu tak . Saya suka bila nama awak ada dekat notification FB . tanda awak pun ambil berat pasal saya kan ?

"Awak , awak . Tahu tak . Bila awak sms saya . saya rasa gembira sangat . Suka tak terkira .

"Awak , awak . Tahu tak . Bila awak menyanyi lagu untuk hibur kan saya . saya hampir menitiskan air mata . Sebab terharu sesangat .

"Awak , awak  . Tahu tak . bila awak suruh pesan suruh kejut pagi2 . saya rela tak tidur sebab tak nak awak terlepas event awak tu ;)

"Awak , awak . Tahu tak . Semasa saya sakit , malam itu , awak juga menuruh saya rehat secukupnya . sebab tak mahu saya sakit lagi teruk kan ?

"Awak , awak . Tahu tak saya suka bila malu2 . sebab terserlah sifat awak yang suka malu dengan perempuan . takpe . jangan malu dengan saya aw ?

"Awak , awak . Tahu tak . Saya sayang awk ;)

P/s : perghhh , jiwang teramat . bahasa baku terus ! errrr . tiada kaitan antara hidup ataupun meninggal ;)

sesaja je menulis , berhabuk dohh blog aku .

#okbai .



12 comments:

Eyda Syahida said...

ehem ehem!!! hahaha

jatuh cinta lagi . lagilagi ku jatuh cinta. hahaha

semoga bahagia dengan dye tau. kehkeh

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

ELEHHH hohohohoho macam tahu jek sape hehe.. smoge dye pon suke awk... :P

Jay said...

hehehe..Awak..awak tahu tak yang saya sentiasa nantikan awak??..nice entry..cuba tengok surat ni pulak..
http://jai-diari.blogspot.com/2011/12/surat-untuk-dinda.html

Syahmi said...

awak, awak tahu tak saya selalu baca entry awak walaupun saya tau tak besh!! hahaha

CekbOlat-bOlat said...

awak.. awk thu tak sye rase ade yg tak kene.. jeng3.. dh ade letteww

Noraien said...

ehem ehem,ye ker nie sesaje tulis?

moga bhgia sayang .

kepada ehem2,sila jaga farrah baik2 . ;)

nurul diana said...

ehem ehem ngn spe kak ? hehe

Saddila said...

perghhh kak farra ! huiyoo huiyoo huiyooo !
sweet nya . okay tak kacau laki akak lagi . ehh -_-'

hafiz hafizol said...

ehem.. tacink baca entri nie.. :(

*sob3

tieka said...

perghhh...jiwanggg woo...aku agak someone laa sapa yg ko sebut 'AWAK' tu..hahah..

Woofer Storm said...

^^

cik pieja hut said...

awak , darlink , hubby . sweet je kan semuanye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...