Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, December 7, 2011

If I Die Young

Assalamualaikum .


sila baca entry ini dengan lagu di atas .

Mama , maafkan anakmu ini kalau kita da pergi jauh . halalkan makan minum ek ? Susu yang mengalir dari mama tu . halalkan ek ;)

Papa , terima kasih menjadi pendidik terhebak dalam pengajaran hidup . Minta maaf yer ;)

Muna sayang , Tolong jangan hancurkan hati orang sayang . biar dia disisi kita walau kita dalam kesakitan . Jangan kita menyesal nnty ;)  Please get well .

Ik : tolong jaga muna tok aku ek . Aku tak boleh jaga n risaukan dia . tlong ek .

Aina adik sayang . Jaga diri tu elok2 ek ;) suka time kita keluar . hapy2 je ;) 

Aien sayamm . makan ubat tu ! jangan sakit2 tu . tak suka orang sakit2 nie ;)

Cik tyee . Akak ! jangan sakit2 la . adik tak suka akk sakit . kerja tu kerja . rehat tu harus tahu ! ;)

Tieka ! weiii , Best friend aku ! namo sedih2 ek kalau aku tak ada . jangan nakal2 lak .

Amalina . mama ! macehhh jadi mama angkat kite ;)

diana toinktoink . tolong jaga kan muna ek ;) hapy je gan adik .

eyda . walau kenal ko kejap . tapi hepy sesangat . harap ko sehat2 je tahu .

Ai sis . awak . macehh jadi pendengar setia . bagi semangat . tanx again .

Bulat mata *rin* weyhh . tak abish2 mr k kau . pergi kahwin sana ;p

S aydah . kita suka quote awak tuuu . macehhh . 

Faizal . macehh ingat kita selalu ;)

farra yana . weyh2 . ko sama nama gan aku pulakkkk . hakhak . take care aw .

kunci : weyhh . best kawan gan kau ! maceh ek .

nyamuk : weyhh , sorry . maafkan akuuu . hehe . 

Pijoe . hai2 bf . jaga diri tu . jangan ponteng kelas .


Yang lelain tu . jaga diri ek . maceh sudi jadi kawan kita ;) 


Semasa sedang taip entry ini . sememangnya sedang menangis dan tak tahu hadapinya lagi . Tolong ikot pesanan aku kat atas ini yang berkenaan ;) 

Thank you .

#okbai.



16 comments:

.miSz bubbLe. said...

akk pon tau . akk jaga diri .
aina sayang akk .
xmo sakit2 ..
makan ubat :')

aydah ahmad said...

i love you babe :')
. thanks cuz be my firends also like all my quotes .
tamau nanges-2 . setiap pertemuan ade perpisahan . setiap manusia pasti akan pergi cepat atau lambat itu sume ditangan allah .
if ayda pergi dulu sebelum korang sume . nak mintak ampun dan maap yee .

p/s : kite hafal lagu nih . n nih lagu ringtone kite <3

Noraien said...

awek cantik,jaga diri jugak yea.lebiyouuuu .


jaga kesihatan.kesihatan tue utamakan kayh .


best dapat kawan dengan awak . :)

Muna rahimah said...

ape ni ape ni ? ok fine . muna nak buat entri macam ni gak ar .

Muna rahimah said...

ape ni ape ni ? ok fine . muna nak buat entri macam ni gak ar .

Nyamuk Terbang said...

nama aku xder kan
dah kau knpa nie
weyh korang knpa
sorg2 jd gini
please be strong
aku xkuat la kalau korang mcm nie
tlg la kita sma2 jd kuat
aku pun skit weyh
tlg la jgn buat mcm nie

RinsyaRyc said...

heheww.. Segan lak aku ko usik lam entri nih >_<

Weii.. mati tu pasti, pahala ingatkan mati.. InsyaAllah kita dlm klangan org yang beriman suatu hri nanti.. :')

Eyda Syahida said...

kau kenapa. pape pun, kuatkan semangat hokeh!

Ik Hanif said...

maut semua kat tangan tuhan..
aku tahu ko kuat..

hidup kalau senang..takdek arr pulak kes bunuh diri kan.. ^_^

goodluck in your life..!!

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

sayang.. namo cakap macam ni ye..
mama taw anak mama kuat kan syg!
kuat kn?
kuat kn?

Syahmi said...

ok fine~

Pendamba Mawar said...

Jgan cakap cam tu er.. ajal maut ditangan tuhan..:) aku sebagai kawan mesti la jga kawan2 aku ni.:)

hafiz hafizol said...

Salam..

Ajal maut di Tangan Tuhan..

Percayalah , Tuhan mendengar Doa hambaNya..

Teruskan Berdoa .InsyaAllah kamu mampu menghadapinya..

Get well Soon!!! T leh tgk ombak rindu same same.. Erkk.. Hehe

kunci locker said...

best gak kwn ng ko :)

weyh....jgn r ckp psl mati...knp korg ni...hmmm

tieka said...

apa nie??? laaaa...nk nangis arr bila ko kata mcm tu..hnya ko je fhm aku..sygg ko arrr..xmooo mcm tu...:(

I do I need Iman said...

herm tkde ;(. tp yg pasti jge dri yang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...