Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, October 5, 2011

Nashrin ohhh Nashrin . I Lap U laaahh !

Assalamualaikum ^^,

Wahhh , TERjiwang lak pada hari ini . Bukan korang je yang nak jiwang , aku pun nak jugak jiwang sekali sekala . Standard la , luar nampak cute , tapi hati still nak layan perasaan okay ? hikhik *ketawa cover cun*

Tapi , Nashrin ini bukan Pakwe aku okay ? jangan salah anggap lak wahai kaum adam yang ada bernama Nashrin dan yang ada pakwe nama Nashrin ini , jangan tertiba serang aku lak ? kalau ada yang serang tu , nampak sangat tak baca blog aku nie T_T .

Nashrin ini adalah penyanyi baru okeyh ! aku da terjatuh cinta dengan suara beliau dan tak bosan dengan lagu2 dia . adehhhh ~

encem kan ? wahhh !
waduhh , ini bisa jatuh cinta nie , pakej lengkap ! rupa + suara = Jejaka Idaman .hikhik *gelak paling sopan*

ok , sudah2 la tu . aku ni cepat benar berangan . kita kembali kepada realiti okay ;)

nak tahu lagu dia yang mana aku paling suka sampai tahap jatuh cinta nie ?

***************

taraaaaa .


Lagu beliau : Percaya pada Luka .

P/s : ada kawan aku muka dia sebijik dengan nashrin . wahhh , jgn aku terjatuh cinta kat dia sudah !

enjoy , #okbai .



6 comments:

izaFiza said...

suka jugak lagu tu!!!=)

Syahmi said...

suara cincai lagi sedap~ #okbai

RinsyaRyc said...

cincai punya suara kecik cam semut.. #okbai

Pendamba Mawar said...

mentor ka?

tieka said...

hahaha..waahhh...sebenarnye die bukan artis bru laa...cuma nama die jarang je orng ingt..heee...mmg best jugk lagu die..

hafiz hafizol said...

OWh dia nie rupenye nashrin .. hahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...