Terima kasih . syg korang ;)

Thursday, October 20, 2011

Contest TheGarang : Saya Seorang Superhero

Assalamualaikum ^^,

Tolong2 ! aku dalam kesusahan ini , sesiapa yang nak tolong ? cehhhhh ! drama lak dalam ini . tapi betul pe ? masa2 dalam kesusahan la , kita perlu seorang hero kan ? tolong selesaikan masalah kita kan ?

Tapi , sekarang aku masuk contest seorang budak comot ini ;p jangan maraaaa ;) so , tak ada kena mengena dengan hidup atau mati ;)

klik banner kalau nak join ;)
Superhero yang aku pilih :

Jean Grey Dari X-Men .
Jean Grey adalah salah satu dari 5 ahli terawal di X-Men . dia mempunyai kuasa yang dapat berhubung dengan hanya melalui minda beliau dan boleh menggerakkan barang dengan hanya kuasa minda sahaja .

Bagi aku , dia sangat hebat sebab dia ada kuasa terpendam yang mampu hancurkan dunia . bukan maksud aku nak hancurkan bumi ini . maksud aku , jangan pandang rendah seorang wanita kalau kita tak tahu kuasa sebenar mereka .

Dan dia dapat pulak suami yang agak hensem . uhukk ! lari topik .

Bagi aku , dia adalah superhero yang paling aku kagum dari kecil sampai dah tua bangka nie ;p kalau aku dapat kuasa ini . aku boleh la baca fikiran semua orang . kalau dia ada niat jahat . kita elakkan la kan ? hebat la tuuu . heheh .

So , kalau nak join , sila la klik banner atas itu .

#okbai .



6 comments:

Pendamba Mawar said...

gud luck

Sya Syazana said...

:) wah, good luck

Syahmi said...

hahaha kita fight !!!!

Zuraidah said...

Asal kita tak pernah dengar nama watak tu ek? Heee. Kunonya kita. >.<"

Wah, gila banyak perubahan kat blog farah ni. Dah lama kita tak walkblogging. Isk. =.="

I like your blog. Awesome. >.<

Nyamuk Terbang said...

gudluck weyh
aku psl superhero nie mmg lmah skit

Penyu said...

tetiba je nak jadi cyclops

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...