Terima kasih . syg korang ;)

Tuesday, July 12, 2011

Oh yeahhhhhh . KPOP is in the house ^^

Assalamualaikum ^^

tadi masa farra blogwalking di belog 'cik epal' , ada post yang memang buat farra kagum la !! nak tahu ?? meh sini dekat sedikit mata tuu dekat 'screen' tuuu ;)


taraaaaaa ~~ perghh . jeles la pula badan dorang boleh menari macam tuu . lembut dohhh . (bukan lembut nyah la !!) 

Even dorang ini lelaki , tapi dapat buat step dance dengan 'perfect' .

this is shows that tak payah ada girls buat 'perform' pun dah boleh buat orang terjerit2 . tak payah dress seksi2 . tak payah makeup bagai . kanx3 ;)

ohh man . so jeles ;p

p/s : group dorang bernama 'K.I.V' , pelik kenapa dorang letak nama macam tu ?? wait and see la video tuu ;)

2 comments:

cik aiLebiu said...

daebak! ;D

Cik Bunny said...

cik bunny promote blog anda =D
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/apa-dah-terjadi-dengan-detective-conan.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...