Terima kasih . syg korang ;)

Thursday, July 14, 2011

13072011 telah melabuhkan tirai nya ;)

Assalamualaikum ^^

Sebelum farra teruskan , farra nak bagitahu sedikit la kepada readers sebab mungkin entry kali ini farra menggunakan bahasa rojak . iaitu campurkan bahasa inggeris dengan bahasa malaysia . Itu la bahasa rojak di rumah setiap hari . kadang2 campur bahasa mandarin sekali . da jadi bahasa rojak melampau2 ;)

Maka , farra minta maaf dahulu kalau entry kali ini agak menimbulkan kemarahan bloggers yang memperjuangkan bahasa ibunda kita . tapi , kali ini farra terpaksa hendak guna bahasa rojak entry ini . ampunnnnn ;)  

First of all , mesti readers tergaru2 kepala yang tak gatal . kenapa farra boleh nak buat entry pada 13 JULAI 2011  for some of my friend already know the date was . but many of u still didn't know right ??

okay2 , farra nak bagi satu rahsia ini . yang da tahu tuu . diam2 and just listen ;) meh dekatkan telinga dan mata dengan screen itu eh ??

Pada tanggal 13 JULAI 1991 . farra telah dilahirkan . wahhhhh . BIRTHDAY la tuuu . so , do all of u know what this is means ?? It means that every 13 of july is my BIRTHDAY . ohh yesss . yesterday is my birthday ;)

aik2 . muluuuutttt . tutup la . nanti lipas atau cicak masuk kang . farra tak dapat tolong awww . farra tolong jerit je dan lari dari anda ;p *jahatkan ?? wuuuuu


Just now . my parents were set up a small birthday party . obviously saving of course ;p . Another reason was i'm too big to have a birthday party . i'm already step into the world that treat u like an adult ;) not a child anymore . but i'm still mama's little girl . ALWAYS okay ;)

tengok . merapu lagi dengan bahasa INGGERIS nya . hahhah .

ehemmm . sambung  . So , masing2 enjoy dengan majlis ini ( thank god it when well ) . then masing2 tunjuk hadiah . wahahha ( part ini paling disukai ) but seriously , i never thought that i will get such a lovely present.

nak tahu hadiah apa ?? meh farra list down meh . but no photo were taken sebab da eksited sangat sampai tak sempat nak 'snap' da simpan dalam almari . lagi pun da lewat nak 'snap' so , just leave it okay . maybe next time ;p

  1. sepasang baju vietnam ;)
  2. sepasang sandal .
  3. satu set baju kerja ( kemeja and slacks )
  4. sehelai shawl .
  5. 1 inner syria
  6. beg 
  7. dompet ( sebab im begging for my mom coz da teruk sangat 'kondisi' nya ;p)
  8. kad ucapan dari my neighbour's daughter ;) *so sweeet 
yang paling terkejut kad ucapan tuu , sanggup pergi ke CAREEFOUR .  dan sempat lagi ingat kat farra . terharu meyhhh !!

Highlight of the event of course the cake !! I'm very fortune knowing someone that expert in baking and many people are liking the cake . they thought the cake was bought from SECRET RECIPE . well . do they know my cake is all plain and not decorated using cream and 'aising' . So , what makes the different of  my cake is even outer cake is plain boring but taste goood . nice . Credit too her . Pn Marina ;) so , anyone wanted to order the cake from her . can PM me ASAP ;P

once again . no photo were shoot . coz semua da lapar dan mata masing2 macam harimau mahu terkam mangsa ;p yela , nanti kenyang . tak ada sesiapa mahu makan kek tuu ;)

well , sabtu ini farra nak pergi PD with my friends ;) sesiapa nak ikot . blogger yang tinggal area PD . i hope we can see u all there ;) mesti seronok kan ?? ( kalau ada , PM me at FB , thank you )

oh yeah !! sebelum saya terlupa . i'm really thankful for those wishing me at fb and blog . 
im so sorry that no pictures during the party coz im so busy playing with the kids that forgot to bring my handphone . demmm !! hahahha ;p

but still . fun is over . its time to start something new and refresh again .

p/s : lepas ini , kembali kepada bahasa ibunda ;) peace yooowww ;)

Sorry for my broken english ;(





5 comments:

amir aizat said...

happy belated birthday! hehe

myr amyra said...

happy belated birthday farra..
sorry lmbt wish...

Chegu Zubir said...

selamat hari lahir yer..even its late...c.z dtg lepak dan folow blog kamu yg super duperb..hehehehe

Eazy Izzuddin said...

happy belated birthday....
xD

Farrah yong said...

hehehe . sory lmbat reply . THANK YOU all . terharuuuu ~~ wuuuuu *menngis sebentar bersama tisu ~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...