Terima kasih . syg korang ;)

Monday, July 11, 2011

Sekali sekala ketawa dengan gelagat Kawan-2 ;)

Assalamualaikum ^^

sambil memegang perut yang masih kekenyangan dengan choco yang berbulan2 dalam peti ais ( teruk perangai ).
sambil itu melayan kawan2 facebook yang sememangnya gila2 perangai nya ;)
dan sambil itu tangan bekerjasama dengan otak/minda untuk menaip entry ini ;)

rasa macam da lama je tak ketawa dengan kawan2 jarak jauh farra . dorang pula berbagai perangai . ada yang okay , ada yang pemalu . ada yang 'erk' *dilarang mengutuk !! heheh .

kalau boleh , farra nak je selalu ketawa dengan mereka sebab dorang ini la faham jiwa farra sebenarnya . tak kesah kalau diusik . tak kesah kalau melawan cakap mereka. tak kesah lau cakap terkasar . sebab perangai dorang jenis spontan dan best woooo ;)

ini yang antara memang buat farra ketawa terbahak2 sampai tersembur choco atas keypad lappy kesayangan farra ini ;)

sila klik untuk tumbesaran ~


heheh . ada ke nak kahwin empat . adyai . sebenarnya ada sambungan lagi . alamak . farra bagi yang best part je la ek ?? hehhe

sila klik yerr ;)


tuuu dia . ada je nak melawan nya . tapi best kawan2 gan dorang nie ;)

p/s : nak tahu . dorang adalah budak STPMers yang sedang cuak menunggu keputusan UPU . gud luck !! 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...