Terima kasih . syg korang ;)

Tuesday, July 19, 2011

Nak bercium pun , agak2 la derrr ;(

Assalamualaikum ~.~"

Apa perasaan korang kalau korang penat balik kerja , terjumpa lak orang sedang dating di dalam kereta , lepas itu bercumbuan di kereta ??
reaksi farra : OMJAYYYYYYYYYY !! Sila jangan buat 'free show' di sini . . .
reaksi orang lain : Tak tahu *hehehehhe (lu fikirlah sendiri)
Cheese Berdebah betul la . silap2 hari bukan je farra yang rasa nak termuntah di tepi jalan , tetapi orang lain pun boleh terberak hijau dengan telatah anda =.="

nak bercinta pun , ada tatasusila nya . bukan main terjah macam F1 . ini bukan amerika derrr . Kalau da tak tahan nafsu tuu , baik kahwin je laaaa ;)

Wahai lelaki-lelaki sekalian , sila yerrr . kalau betul sayangkan bakal isteri anda . jaga maruah beliau . jangan la malukan maruah bakal isteri anda di khalayak orang ramai ;) *nasihat kepada 'bosh masa depan ' juga .

sekian , okbai #

p/s : sebenarnya , pasangan itu bukan agama islam . * hehehhehehhe ;p (lukenabeb)


maap . gambar agak lucas ;)

11 comments:

AZTIQAH said...

ok lg,...aku pnh trnmpk org 18sx trus
TER ok

dilazfamily said...

la..buat suspen je. tu pun tak patut buat kat public

tieka said...

cehhh...ingt kn pasangan islam...kalu pasangan islam..mmg terang2 dh kena maki..wahahaha...

Tengku Nizam said...

entri 18sx! hahaha

mira madihah said...

Haha. Tu okay lagi, ni lagi la ,tgh jenjalan kat TS , tepi booth apa nth sempat lagi bercumbu. Budak sekolah lagi tu. Haih

QaRr JaliL said...

baik! saya akan jaga maruah beliau..aha

kaizen said...

sergah je laa.... ngeh3...

*zaman skola dulu pernah sergah kapel wat pojek... hahahah...

latest entry Bila menderma biar ikhlas... & Urban-or-Disaster

Farrah yong said...

@aztiqah : eleh . asal ko tak tgk smpai abish ;p

@dilazfamily : itu la . tak patut . saja wat saspens ;)

@tieka : itu la pasai . nasib cina . kalau melayu . memang kena serbu la ;)

@tengku nizam : mana ada la . 16sx jep . hahah

@mira madihah : haish . mira jgn buat pulak . heheh . dunia zaman sekarang kot mira ;)

@qarr jalil : alhamdulillah . jaga la ek ?? dapat pahala taw ;)

@kaizen : da tak de kerja la tuu sampai sergah2 orang . hehehe

Hafizi Sakan said...

18 sx nieh!! haha...(http://kitamengonsi.blogspot.com/ ....jom singgah dan follow)

kaizen said...

ade je keje.. time tu tgh trening lari rentas desa kot...

NNisa said...

OMG!
haha. mak tak rela!
bukan Islam pun agak2 la kat malaysia en.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...