Terima kasih . syg korang ;)

Friday, July 29, 2011

Amboii , suka entry 18sx ek korang ??

Assalamualaikum ^^

Fuhhh , lega sebentar *lain benau bunyi nya . bukan lega pergi tandas !! lega sebab baru lepas makan . hahah . nampak sangat otak da fikir lain .

Sebenarnya farra baru je lepas tengok popular post dekat blog farra . ingat tak entry farra pasal bercium tuu . TAK HENGAT INGAT ?? takpe . backlink POST ini . ingat ?? bagus . macam tu la . *macam minta panampau pun ada ;)


ce teka ?? farra nampak apa ?? nak tahu ?? hehehheheh . SILA SCROLL DI BAWAH .

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Popular post tuu . tanda ramai readers yang suka entry 18sx nie ;p hahahah . kan da kantoiiiiii ;)

p/s : habis la semua kecoh . hahahahhaha ;)

sekian . bai #

10 comments:

alyana shafinas said...

alamak..hehe xtermasuk sy skali kn..hehe

Nyamuk Terbang said...

nsb aku xthu ap2 psal post tue
haha

Tengku Nizam said...

tak lucah pon?

kunci locker said...

haha...hampeh...wakakaka...

My Name is Mar said...

Of Course ske!
SEKS merupakan suatu keperluan.. (Untuk yang halal je ye)
Bila nampak perkataan seks tu, rasa nak tekan laju-laju.. Ha-ha-ha:D
Siapa yang tak berminat tu, kena jumpa doktor cek normal or tak..
Ha-ha:D

Entry PERASAN: Rambut U macam Sano lah!

Farrah yong said...

@My Name is Mar

saya normal tapi tak nak cerita sal tu pun . hahaha ;p

Farrah yong said...

@kunci locker

mana ada hmpeh . korang jugak g tgk ;p

Farrah yong said...

@Tengku Nizam

saya budak baik ;)

Farrah yong said...

@Nyamuk Terbang

yela tuu . kang aku printscreen komen kau dekat post tu baru tahu ;p

Farrah yong said...

@alyana shafinas

hahah . da terlambat . tengok gak post nie kan ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...