Terima kasih . syg korang ;)

Saturday, June 11, 2011

Sindrom KU sudah sampai =="

Assalamualaikum . heloooooooo . selamat malam . sihat2 ke ?? harap sehat la ye .
haish . farra tengok blog farra semakin berhabuk la sebab da lame tak update .

Ini gara-gara sindrom KU sudah sampai .
sindrom ini agak berbahaya la kerana semua orang ada penyakit ini .

nak tahu ??
penyakit ini ialah  : MALAS !!

hah !! yes , malas ;)
malas ini la meyebabkan blog farra yang tersayang tergendala seketika .

aduhai , nak ikot jejak abg BEN , memang tak dapet den nak menolongnye .
TAPI memang tabik hormat kepada beliau la .
dalam satu hari entry da berpuluh - puluh .
perghhhhhhh . hebat tuuuu . jeles la pulak .

tapi tak apa la . selagi ada orang membaca entry saya , membuatkan saya lagi bersemangat la !!
*tengok time sebenarnya , penat mencari rezeki .

tapi respect la gan blogger otai seperti abg BEN . *ASYIK PUJI JE . ehheeeeeem ;)
yela . even dia tengah bekerja , still sempat nak berblog kan .

farra tengok mood , penat je , katil da menggoda farra da . so , termakan pujuk rayu KATIL ;)
hehehhe .

so , harap farra buang sindrom farra ini dan terus berblog . wish me luck !!

p/s : gambit da minta maaf  TETAPI tak ikhlas ;(

mood : blur (-.-")



1 comment:

Zuraidah said...

Ngah semangat baca entri Fara ni! Yeah!

Baca sambil makan sambil dengar lagu kat You tube sekali. Erk. Sambil FB-ing sekali. Erk. Haha. :D

Cheers. Kita pun kadang2 dah naik malas tengok blog ni. Tapi, rajin2 la. Biar dapat hidup semula. Winnk2!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...