Terima kasih . syg korang ;)

Tuesday, June 7, 2011

Day 11 ~ Put your IPOD on shuffle and write 10 song that pop up .

Assalamualaikum !! da berhabuk la blog kesayangan ku . blog sayang . farra penat la semalam . maaf le . tak tahan godaan KATIL ;) da jumpa . dia terus goda farra ke atas katil . dan mata farra terus pejam sampai pagi .

haish . sekarang agak susah la nak mengupdate sebab balik2 kerja terus penat . tak tahu la kenapa kebelakangan ini . sampai terlepas cabaran farra kali ini . tak apa la . farra tebus entry pada hari ini ;)

okay . let see . tajuk di atas menyuruh farra mainkan lagu dalam IPOD *sengaja capital letter kan ipod tuu , but not accordingly . maksud nya bukan ikut turutan la .

hmmm . mari kita cuba . farra mempunyai 130 lagu dalam 'IPOD' . farra telah letak mode 'shuffle' . kita sama2 layan lagu farra ek ??

WARNING : lagu2 farra kebanyakkan lagu dalam bahasa BI . so , dont judge me not being a MALAYSIANS.
farra always a typical MALAYSIAN girl ;) thank you .

start the songs :


  1. Dan bila esok - sofaz ( awwwww . nora elena ^^ )
  2. Only One - Yellowcard ( classic song )
  3. Insyaallah - Maher Zain ( alhamdullillah ^^ )
  4. Get back - Demi lovato ( rock chick la ^^ )
  5. Lala - Ashley Simpson ( lagu zaman kecik kot ^^ )
  6. Kissin u - Miranda cosgrove ( all time fav <3 )
  7. I'll be back - 2 PM (korean song , i loikeeee )
  8. Your Call - Secondhand Serenade ( Cool song )
  9. No other - Super Junior . (OMGucci , handsome  . )
  10. Jam - Kim Kardashian ( Maybe some of u never heard this song )
Pergh . kan farra da bagi warning . kebanyakkan lagu farra lagu inggeris . 
sebenarnya , bukan tak suka lagu kita . tapi SESETENGAH lagu je . 
bukan tak nak sokong , tetapi cita rasa masing2 kan . farra da disogok gan lagu inggeris dari kecil . 
hahaha . tak percaya ?? mak farra minat lagu BI u know . so , terkena kat anak dia . hahaha

tapi kan . farra paling suka kan lagu KISAH HATI - ALYAH . tak tahu la kenapa . maybe melodi tuu sedap kot . hehehe. da la , merapu lak farra . 

ce cuba letak lagu tak ikuot turutan . kita akan terfikir2 kenapa korang suka lagu dalam 'IPOD' anda tuu . heheh . k la . nak makan la . lapau ;) daaaaaaa nites <3

p/s : nasib tak keluar lagu justin biebeeeerrr ;)

mood : still listening my 'IPOD'

awwwww . my fav headphone ;)
match with my hp colour ;)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...