Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, June 15, 2011

Cian SAYANG KU ni ;(

Assalamualaikum . ;)

lama kan farra tak update , nak buat macam mana .masalah jiwa dan raga la . hehehe .
jangan la terkejut ea ?? farra mengalami masalah kesihatan sedikit .
oleh itu farra memang membiarkan blog ini berhabuk sebentar .

korang2 . pernah rasa nak putus asa nak berblog tak ??
farra rasa begitu kebelakangan ini , pelik kan ??

tetapi demi blog ku yang tersayang , farra gagahkan jugak nak berblog ;)

haish . tapi akibat keputusan farra yang mendadak .
kawan2 mula bising kerana kurang entry kebelakangan ini .
malah 'bosh masa depan' pon pelik kenapa jarang berentry .

hehehe . yola2 . saya kan dah update ini ??
kira okay la dari terus membiarkan blog ini berhabuk dan terus berhabuk kan ??

hehehe . tapi farra amat bersyukur .
farra dapat sokongan padu untuk terus berblog .

terima kasih ^^,

p/s : lapar , belum makan apa2 lagi ;(

mood : =.="

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...