Terima kasih . syg korang ;)

Monday, June 27, 2011

Menaip tanpa gambar ;)

Assalamualaikum ^^

alhamdulillah perut farra semakin hari semakin sihat sedia kala .
mungkin tadi farra paksa mulut ini makan nasi ayam ;)

kalau reader sedar . header farra da bertukar walau tak la sekemas dan secantik mana pun . tapi janji hasil buah tangan farra sendiri . bukan tak nak suruh orang lain buat . tapi selagi kita tak buat sendiri , selagi itu farra mengharapkan orang lain ;)

pastu ada la detail sedikit yang bertukar . maklumlah . belog harus la kemas dan cantik dari pandangan farra.
farra cuma pentingkan kekemasan dan keberatan belog sebab senang la farra nak review nanti .
maklumlah , farra pengguna broadband je . so , kelajuan itu tidak selaju UNIFI ;)

dan kebelakangan ini farra hanya menaip tanpa letak gambar kan ??
sebab farra malas nak letak gambar .
kawan2 farra selalu cakap yang farra suka sangat tangkap gambar yang pose yang sama . sedih je ;)

lalu farra buat keputusan yang farra hanya menaip entry je tanpa meletakkan gambar . * buat sementara waktu jeeee ;)


tunggu farra dapat je duit lebih . nak beli kamera digital la . senang nak bergambar nanti , tak payah sibuk2 nak tayang telefon yang 'mahal'
lagi pun lebih banyak memory dan tanpa gangguan orang mcj la call la . sebuk toi =.="

harap dapat beli sebelum bercuti la ;)

bercuti mana ?? adalah . tungguuuuuuu ;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...