Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, June 26, 2011

Kadang kala kita terleka ;(

Assalamualaikum ;(

petang tadi farra dapat berita yang amat menyayat hati kerana salah seorang kenalan farra telah meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya .

masa farra tengok berita tuu , farra rasa pernah tengok budak ini tapi tak teringat itu kenalan farra juga . pastu farra ternampak post di facebook yang mengatakan salah satu budak yang meninggal ialah kenalan farra .

farra terkejut sesangat dan hiba sebab sepupu farra pun meninggal sebab kemalangan tetapi tidak dapat liputan meluas begini .

haish . kadang kala farra terleka dengan duniawi tapi lupakan hal2 akhirat . bila farra terbaca berita kemalangan . farra terus terfikir . awal nya usia dorang masa meninggal .

mana la tahu , esok lusa farra meninggal pula . *harap dipanjangkan umur ;)


hari ini tak ade mood sangat nak entry belog . rasa sedih sangat ;(

harap roh mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan dengan orang2 yang soleh ;) amin .



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...