Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, June 5, 2011

Day 10 ~ Discuss your first love and first kiss .

Assalamualaikum semua , sehat tak my readers ?? semoga sihat2 la yeee ;)
sebelum farra teruskan entry pasal tajuk cabaran di atas ini .
farra nak bagi komen sedikit la pasal artis yang jadi pengarah vedio clip tuuu . ala , benda da satu malaysia da tahu pasal v.clip nya menimbulkan kontroversi .

Yes . pasal video clip arahan GAMBIT  . * sengaja tak mahu letak nama penuh kerana bengang =.="
dan farra tak mahu printscreen segala yang dia komen di tweet dan di facebook beliau .
malas nak bagi dia popular .
farra just bagi hint yang dia menghina bloggers di malaysia . hah , bengang tak korang sebagai bloggers di malaysia . kami ini bukan apa . kami menaip pasal v.clip itu kerana tidak sesuai la ditayang di malaysia .

nasihat untuk si GAMBIT  : kalau anda ini orang yang berpengetahuan tinggi . rasa nya tak perlu la nak menghina kami ini yang menjadi bloggers . sebab kan . menampakkan anda ini seorang yang cetek akal AKA buduh . kami sebagai bloggers boleh membuatkan anda dibenci orang ramai atau disukai orang ramai .

seperti kes tak lama dahulu pasal remaja 14 tahun yang bangga pasal hilang dara . xsilap farra keluar surat khabar di METRO dan berlanjutan ke METRO ahad pasal kes ini .

adyai . ini menunjukkan blog kami dapat perhatian akhbar tempatan . kes ini belum lagi dihentam oleh kami . so , sedar2 la wahai artis yang TAK terkenal langsung itu !!

okay2 . enough pasal ini . sebab tak berbaloi . buat sakit jiwa adalah .
cerita pasal first love n first kiss .
alamak . seriau gak cerita bab2 cinta ini . takpe la , demi readers ;)

first love :

  • masa dalam form 2 . 
  • bercinta secara senyap dalam 1 tahun . 
  • bercinta secara terang-terangan pada form 4 . 
  • selalu bergaduh , tapi mengajar erti sayang dan rindu ;)
  • bila clash . tak sampai satu minggu da couple balik ;)
  • selalu teman beli barang . 
  • kawan2 selalu menggelarkan kami 'pasangan ideal' *tang ini tak berapa setuju ;)
  • banyak kenangan manis bersama . 
  • kantoi gan uztazah tapi tak pernah kantoi dating pun . kantoi terdengar dari member2 ;)
  • kalau rehat . mesti tunggu depan kelas ;)
  • paling sweet pun . dia belikan bunga . *wahhhh . . . . . 
  • gaduh paling kuat pasal dia gedik gan adq angkat . then sy gedik la gan abg angkat . wahahahhaha . 
  • clash paling serius masa form 5 . 
  • lepas tuu ada juga dia memujuk kembali . tapi serik da ;p
  • masa last birthday . dia bagi rantai . tapi da hilang . *oh well ;)
  • akhir sekali , dia adalah kekasih pertama farra yang farra berkawan sampai sekarang . 
first kiss pula : 
hahahahhaha , dengan parents la . dari kecil . itu la first kiss saya la ;) 

tuu je la kot . semua itu adalah kenangan k ??
untuk si dia AKA bosh masa depan . benda ini adalah kenangan masa silam farra . 
TETAPI , masa hadapan farra dengan anda okay ;)

hehehe . okay la . farra nak tido . nak kerja  . bosan la tak ada kerja time2 cmni . 
haish . nak buat macam mana . 
okay nite <3


smart tak gmbar ini . farra curi hati jejaka ini sekarang ;p

mood : terasa nak makan KFC ;)

2 comments:

kim heeruul said...

gua maleh nk amek port pasal artis malaysia..
sbb gua tak minat artis malaysia..^^

mcm mane present rantai tu boleh ilang..?

Farrah yong said...

HAHAHA . pakai then boleh hilang dengan sendiri ;)

misteri kan ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...