Terima kasih . syg korang ;)

Saturday, June 4, 2011

Alhamdulillah ;)

Assalamualaikum . selamat malam . da solat semua ?? ;)
farra sesangat bersyukur SESANGAT sebab di sebab kan ABG ben punya segment .
followers farra semakin meningkat . terima kasih yer .

farra terbaca gak post ABG ben pasal follow atau difollow ini .
tak tahu . meh klik CNIE . ;)

Pada pendapat farra kan . xsalah kalau nak follow sebab walau luahkan perasaaan pun . kadang2 wat kita terpikir "BETUL JUGA KATA-KATA NYA" .

kalau yang belum di follow . kadang2 orang tuu jadi silence reader sebelum follow . so, jgn risau ek .
semua ini perlu kesabaran . kalau yang mengfollow tuu . sila tinggalkan jejak secara komen or shoutbox .
kat shoutbox pulak . bagi la URL yg betoi . sebab kadang2 ssh la nak jejak balik lau bagi URL yg salah ;) dan
boleh menyebabkan traffic anda semakin turun okay .

okay la . nak tgk af . nntu wat entry baru pulak ;)

mood : mcj ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...