Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, February 26, 2012

KuPergi by Nazwan Azizi.

Assalamualaikum.

I'm back with new fresh start , walau aku tengah sakit kaki sebab asyik terjatuh je . Tapi aku tetap gigih je nak menaip sebab menaip guna tangan , bukan pakai kaki.

Kalau pakai kaki tu , logik la jugak kan3 ?

Aku nak kenalkan seseorang . Mesti la orang kan . takkan hantu jembalang pulak . Beliau ini adalah salah satu member aku yang satu kepala dulu . sekarang dia da masuk Uni da . Sudah jarang da nak sms aku bagai . hakhak.

Aku nak promo member aku yang comel ini sat , dia pandai reka lagu aw . aku bagi lagu yang sama , tapi versi yang lain. ce dengar ?

ini versi piano .

ini versi gitar .

renungkanlah bait laguku
utk diri kamu
aku mahu kamu selalu
berada disampingku
kini aku sudahlah tiada
simpan semua kenangan kita
aku sangat menyayangimu
sehingga keakhir nyawaku

jika aku yg bersalah
jika terkasar bahasa
jika kupergi takan kembali

jagalah dirimu
lindungilah kamu
aku sudahlah tiada

janganlah engkau
menangis lagi
aku pergi tak kembali

Sebenarnya , lagu ini da lama da aku dapat tahu , cuma malam ini aku terasa baik pulak nak tolong promo kan2 ? baik tak aku wan ? hahah . sila la dengar . btw. lagu ini sangat sesuai tok aku yang sedang down petang tadi . nak tahu ? tak payah la . baca je tuit aku tu . hakhak ;p

Nak kenal siapa pemilik suara ini ? pergi la page beliau .


ini pulak tweet dia .


Enjoyyy ! 

p.s : aku suka versi gitar .
p.s.s : nanti lagu beliau yang lain , next time ek aku update ! ;)
#okbai.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...