Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, November 13, 2011

Contest Blogger Idol by Achie & Eyda

Assalamualaikum .

Aku join GA lagi ini . sah2 tak ada idea lettew . Aku join sebab atas permintaan seorang rakan aku. Maklum laaa . perstime buat GA bagai kan ?

hewhew .


Sesiapa nak join or nak tahu syarat2 dia . sila klik


Ehem , sebelum aku nak panjangkan cerita2 gua yang amat syadu sekali T_T . Moh le kita baca bismillah sekali sebab harap2 aku menang la yerrr ;)

Soalan nya berbunyi begini :

 Ceritakan siapa blogger yang menjadi inspirasi anda dan kenapa anda memilih mereka dan ingin menjadi seperti mereka. Ceritakan juga apa matlamat anda dalam berblogging dalam masa terdekat dan juga akan datang. Dan boleh juga letakkan gambar blogger tersebut.

Okay , begini . aku ada dua idola . satu lelaki dan satu perempuan . fair2 la kan ? takkan aku nak idola asyik nak lelaki je . aku cerita idola lelaki aku dahulu yerr ?

Lelaki :


Semua mesti tahu kan sesiapa mamat ini ? kalau tak tahu . pergi tekan nama tu . 

Bagi aku , dia idola aku sebab cara penulisan beliau sangat aku minati . walau perkara itu nampak macam remeh temeh . tetapi dia menulis dengan santai dan membuatkan aku tidak bosan baca penulisan beliau . 

Kelebihan dia dalam blog ada cara dia mengolah sesuatu perkara biasa menjadi kita teruja membaca blog beliau . walaupun ada bahasa yang agak kasar , tetapi itu la realiti nya . sebab itu la blog dia dipanggil realiti konspirasi .

Dia adalah inspirasi ku ~~ *nnyi dengan penuh perasaan ;)


Perempuan : 


Hah , bagi yang bloggers . nama ini tidak asing lagi kan ? ini la idola aku untuk perempuan ;)

korang mesti tertanya2 , kenapa dia menjadi idola aku ? sebab nya senang je . dia tidak sombong dan mampu beramah mesra dengan fan2 dia walau dia sesibuk mana ;)

Ada jugak retis2 yang berlagak *serius aku tak tipu* sebab konon tak setaraf dengan dorang . Tapi kak yuyu ini lain sangat . dia boleh layan2 kami yang agak sengal2 di fan page beliau . 

Dan penulisan nya jugak amat santai dan tidak memerlukan otak nak fikir . dan susunan ayat beliau juga amat catchy ;)

Matlamat aku dalam berblog :

Aku ingin berjaya seperti mereka . mereka walaupun tak kenal aku . tapi aku berbangga sebab penulisan mereka semakin hari semakin diminati orang ramai . 

Dan aku mahu menjadi seperti mereka .

p/s : maaf yerr . tak nak ambil gambar sebab takut tuan nya badan marah ;(

nak tag :


gudluck ;) 

#okbai.



4 comments:

Eyda Syahida said...

weewiitt!! tenz join.. gudluck! :)

k.h.a.l.i.l.a said...

zack memang best. yuyu comel sangat! suke diorang jugak ^_^

Lelaki Ini said...

chaiyok2!
suka diowg jugak!


dah followed blog nieyh!

hafiz hafizol said...

ehem.. suke jugak diorg!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...