Terima kasih . syg korang ;)

Friday, November 11, 2011

Aku Sokong Mat Luthfi !

Assalamualaikum .

Sebelum aku nak berkata2 selanjutnya . depa nak hangpa tengok video ini okay ;)


Sudah faham kannnn ?

Sebenarnya , apa yang dikata oleh beliau itu memang aku sokong .aku bukan nak hancurkan industri muzik di malaysia .

Dan juga ramai yang komen bahawa mat luthfi ini berani mati buat video kritik pembuat muzik di malaysia .

Sudah la aku ini jenis die hard fan "kipas susah mati" dengan mamat ini . 


***************************

Tak semestinya , apa yang dikata oleh seseorang itu akan menjatuhkan sesebuah industri itu sendiri . sebab ramai lagi sebenarnya masih sokong walau ada lagu yang sangat mengarut bagi aku .

Lirik itu sangat penting bagi sesebuah lagu . kalau lirik itu pun berjela2 sampai orang tak faham . macam mana tu ?

***************************

So , before u want to judge someone , make sure u judge urself first .

sebab aku tak percaya yang haters ini tak pernah dengar lagu inggeris .


Lagu birthday yang korang duk nyanyi tu , bukan dalam bahasa inggeris ke ?

kannn ?

#okbai .



9 comments:

nollyfyenee said...

suka ngn mat luthfi ni

nollyfyenee said...

suka ngn mat luthfi ni

laskar pelangi said...

bestkan budak tu! eiii geram jer tengok semua vid dia..he3

nurul diana said...

ohh aku jtuh cinta ngn mat lutfi , hahaha :P

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha... betull la ! x uska lagu 3 kata tu ! menyampah je... lagu alif satar tu lg berbelit2... haha. baik lagu tamil la... budak laki ni best la ! sempoi ! haha

PeJuAnG CinTa said...

aku minat mamat ni !!!

cik missi said...

grr...minat mat luthfi jugak..semua video die--->superb!

Rien Rose said...

hahah yg ni klakar.. pon..pon..pon!! hahahaahaha

ruby sarip said...

Bagus juga die critic macam tu.. boleh la industri music kita maju sikit.. aku sokong die!..
aku pon memang tak boleh layan lagu melayu, sebab mengarut,, tak boleh masuk otak aku... tak jejak dunia realiti betul..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...