Terima kasih . syg korang ;)

Monday, September 12, 2011

Ciri-ciri Orang Malas nak BW ke blog anda .

Assalamualaikum .

Ciri-ciri Orang lain malas berbenau nak BW ke blog anda .

1. Lagu yang langsung tak kena dengan jiwa pembaca .

2. Blog berat sangat sampai loading giler !

3. Entry copy cat (untuk orang yang suka tepek hasil orang lain dekat blog dia sendiri)

4. Entry yang tak ada perenggan langsung ! ekau buat blog nie tuk kau baca je ke ?

5. Blog yang banyak sangat widget . Sampai ganggu konsentrasi tuk membaca entry korang tu .

6. Tulisan yang macam cakar ayam , tahu la seni tapi sakit mata la weyh !

7. Istilah i follow u , u follow i balik . haremm jadah !

8. Blog yang konon newbie , tapi pengikut riban2 lemon , lagi haremm jadah !

9. tiada pengisian langsung dalam entry , asyik tepek gambar je . Blog photographer pun reti tulis sikit la =.="

10 . Macam tak ada benda lain nak tulis , pasal dia n dia n dia je . BOSAN !

p/s : tak cakap blog aku nie perfect , sekurang2 nya tak la sakit telinga , mata dan otak tengok blog aku nie . 

sekian #okbai .

16 comments:

tieka said...

setuju sgtt laa..walaupun aku punya blog kadang2 bosan..errr..=.='

Liyana said...

tade promotion, ngeh3~

aBEL Rubella said...

uik.. sesungguhnyer betul tu.. hehe

atiq said...

hahaha.. atq kalo nk baca entry.. baca taju dulu.. kalau tajuk menarik perhatian..baru baca.. kalau tak.. takde maknanya

Nyamuk Terbang said...

sapa letak dkt blog dia lgu heavy metal
mmg aku pangkah

AesyaZealous said...

betul sgt~

kecohabes said...

jgn lupe bw ke blog kecohabes yea :)

fairuz said...

hai..saya newbie. follow me then i will follow you! promise!!!! *semangat. kahkahkahhh

ansarz said...

strictly right. everone do gives choices to blog-walking.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. banyak otai2 blogger yang cakap cm ni kan.. time kasih bg nasihat kt bdk amatur cm aku ne ye :)

Tengku Nizam said...

eden tahu lah blog eden berat, huhukk

Pendamba Mawar said...

nasihat yang bagus untuk saya newbie

fierul said...

hehe like entry nie :)

MUZAFFAR said...

betoi...setuju sangat2...

i follow u , u follow i balik .

hahahahha.....

nazirulhazwan~ said...

kalau blog sy u nak dtg blogwalk tak?:P

khatgrafik said...

i darang sini, u follow i tau
kah kah kah...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...