Terima kasih . syg korang ;)

Friday, August 5, 2011

Nasihat sedikit pada pagi Jumaat ini ;)

Assalamualaikum ^^,

Alhamdulillah , sampai jugak kita pada hari jumaat yang penuh indah ini . Kepada sesiapa yang ahli keluarga atau rakau taulat yang telah meninggal dunia . mari kita sedekahkan Al-Fatihah . Semoga arwah2 ditempatkan dengan orang2 yang soleh . Amin .

Al - fatihah . . . . ( kepada arwah sepupu , pakcik dan nenek ) .

Kebelakangan ini , ramai pula orang mengadu ramai "cik Anon or haters" yang hentam dorang tanpa belas kasihan . farra pun kena juga . tapi kes farra . ada orang terasa . tapi cerita itu berlalu . tak nak buka cerita lepas .

nasihat kepada cik Anon * sila bawak bersabar :

TAK PAYAH NAK HENTAM ORANG . CERMIN DIRI SENDIRI DULU . BTW . SESIAPA YANG NAK HENTAM SAYA TU . TERIMA KASIH SEBAB ANDA MENAIKKAN PAHALA SAYA DAN TRAFFIC SAYA . SAYA SUKA SESANGAT ;) 

Nak tahu sebab apa farra terima kasih ?? sebab susah payah cari blog saya yang tak seberapa ini .  then nak komen macam2 . bukan senang weyhhh *nada perli

betul la orang kata . bukan senang jadi senang , bukan susah jadi susah . 

p/s : blog saya 'cik Anon' tak boleh komen ;p

sekian #bai


2 comments:

saya_arief said...

huhu.. kene hentam ke?
den xpenah lagi kene hentam nieh.
:D

Lawa Collections✿ said...

salam kenal...sis follow sini yer...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...