Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, August 7, 2011

Farra akan berkahwin pada 2013 ??

Assalamualaikum ^^,

Cheese berdebah , 'berukband' selalu buat masalah ketika tuan nya sedang rajin untuk berblogwalking . malah , semalam ketika baru nak 'sibuk2' nak godek blog orang mencari inspirasi . 'berukband' buat hal la pulak dengan merajuk dengan tuan abaikan nya selama satu hari .

Alahai , semalam bukan tak mahu 'hadpate' blog yang tersedia nya berhabuk . tetapi semalam farra bershopping raya = dating . kira pakej 2 in 1 la . tak payah susah2 nak cari tarikh lain . kalau shopping tu . kira date la juga ;)

hehehe . terperanjatkah dengan statement farra ?? farra pun terkejut juga apabila 'bosh masa depan' boleh pula selamba nya buat statement macam tu dekat farra semasa lepak dengan 'beliau'

kahwin dengan siapa ?? jengx3 . kahwin dengan 'beliau' laaaa ;) adyai . selepas sahaja beliau buat statement begitu . farra pun dengan selamba nya tanya tarikh pulak . dia boleh 'bantai' kata 13-3-2013 . konon best la tarikh itu sebab semua nombor tiga .

farra terfikir juga :
*kenapa tak buat je 13/7 ?? 
sebab senang nak ingat . lagi pun dia pun ada nombor 7 jugak ;)

farra pun dengan gatal mulut tanya la : 
*kenapa tak nak buat 13/7 , senang . sambut  'birthday sekali ;)

lalu dia boleh pula jawab : 
*boleh juga , ce check dalam kelendar . masa tu cuti tak ??

entah macam mana farra pun 'check' kalendar . kemudian farra terkedu sambil terkebil2 mata ketika memandang jauh ke dalam kalendar itu . 

beliau apa lagi ?? panik la da tengok farra semacam je ;) lepas tu dia kata tanya pada farra :

*kenapa ini ?? tetiba senyap je ?? tak suka ea ?? tukar la tarikh lain ;) 
jangan la senyap macam ini jew .

lalu farra bagi la telefon dekat beliau*sebab kalendar dekat dalam hp . Lepas dia dah analisis apa yang membuat farra terkedu . dia terus bantai ketawa macam nak minta penampau laju2 free punya masa itu juga . 

nak tahu sebab apa ?? sebab 13-7-2013 masa hari sabtu . cehhhh . memang kena tepuk dahi la sebab kena cabar oleh beliau . adehhh . sendiri cari pasal ;p 

dia boleh la kata yang jumaat nikah , sabtu sanding . oh man . tetiba rasa diri ini gatal yang amat sangat kerana membincangkan hal2 perkahwinan . beliau tak apa la juga . tua dari den ;p

okay , secara tidak rasmi , farra dilamar secara tidak romantik langsung oleh beliau . 
sekurang2 nya . lamar la secara romantik macam SETH TAN !! adehhhhh . 

p/s : nak cari orang macam SETH TAN boleh tak ?? *kompem beliau mengkaji balik cerita tuu ;p

sekian #bai 

seorang yang kreatif dari segi reka logo?? boleh la join contest ini --------> SINI



14 comments:

Kucing Serius. said...

Ahahaha. kategori wajib kahwin dia ni ;DD

Aku romantik macam Seth Tan! ;">

ROROI said...

Bertuah la da kena LAMAR~:P

Nyamuk Terbang said...

gila kau
gatal doh
haha

Faiz said...

lau dia dah hafal 4 perkara tu..bleh la..huhu..cukup kaya dh tu..=)

fierul said...

oke la tuh dri sy . die cme tnye nk kwen ta . hehe lgi ta romantik . huh

Far8 budak baik said...

x pyh nk macam nora elena
sgt lah kn..
perghhh dah bicang habis..
nape tak cite nak anak berapa??
nnti anak name ape??
isteri berapa??hahahahaha
=p

Farrah yong said...

@Kucing Serius.

ngeh2 . romantik ek ?? ce bukti ;p

Farrah yong said...

@ROROI

bertuah apa nyaaaaaa. rasa macam tak siyes jew !!

Farrah yong said...

@Nyamuk Terbang

bukan aku gatal la . tetiba topik tu dibukak ! macam siut ;p

Farrah yong said...

@Faiz

4 perkara ?? owh . nnty suruh hafal ;p

Farrah yong said...

@fierul

cehhhh . okay la tuu . dari tak lamar langsung ;p

Farrah yong said...

@Far8 budak baik

ekau ni agak2 la . kawin pun tak lagi . nak anak lak . adehhhhh . isteri bape ?? hmpeh nya soalan ;p

nurul diana said...

amboiii , kne lamar :P

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

kalau x jemput mama VVVIP ngan papa memang konpem tacink gilozzz ok!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...