Terima kasih . syg korang ;)

Friday, August 26, 2011

Cabaran Untuk Amal Espraza ~

Assalamualaikum ^^,

Hye semua yang sedang membaca entry farra hari ini . hari ini farra ternampak sesuatu di group Sahabat Bloggers . eheehehe .

Sesiapa yang tak berada group itu masa itu . memang teramat rugi la . sebab 'HUJAN LIKE' melanda ;)

tak percaya , lihat la :

ini admin SB ;) 

ada lagii ;)

semua nak like komen je ;p

siap ada pantun lagi ;)

30 jew buat entry ;)


baca sendiri ;)

 

siap ada spam link . grrrrr ^^








yang ini last komen ~



p/s : saja tunjuk masa dekat komen tu , nampak sangat duk asyik komen jew ;p

p/s/s : pasan tak semua komen penuhi dengan like . 'HUJAN LIKE' la katakan ;)

p/s/s/s : TAHNIAH  "amal" !!

sumber : group SAHABAT BLOGGERS

nota kecil : sila klik tuk tumbesaran ;)

#okbai . 

5 comments:

Nyamuk Terbang said...

cheh...nsb x PS yang amal komen bwh tue dekat aku
huahuahua

aBEL Rubella said...

wah.. meriah betol.. hehe

GR said...

eh eh GR ade. yang mana satu GR? :3

the garang said...

hahahah ada jugak macam ni :D

sifu im said...

ermm kecik sngat tulisannye..sakit mata aku auuuww.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...