Terima kasih . syg korang ;)

Thursday, August 11, 2011

20 fakta mengenai farra ketika berfesbuk .

Assalamualaikum ^^,


20 fakta mengenai farra ketika berfesbuk :

1 . Farra tak suka online chat . prefer wall to wall

2 . Farra suka stalker wall orang tetapi bukan stalker sebenar .

3 . Farra tak suka letak gambar yang ganas .

4 . Farra suka orang post wall farra .

5 . Farra suka kacau komen orang .

6 . Farra suka letak status gempak .

7 . Farra takkan geledah status yang sudah lapuk .

8 . Farra tak suka main poke , buang masa .

9 . Farra tak suka kena tag dalam iklan " facebook boleh menjana pendapatan" . rubbish !

10 . Farra kurang gemar 'mengelike' status sendiri melainkan status best .

11 . Farra jarang cakap pasal relationship , married pun dengan perempuan (bestie)

12 . kebanyakkan masa farra lepak di group bloggers .

13 . Notification sehari akan mendapat lingkungan 100 ++ , bayangkan kalau nak buang dalam email nanti .

14 . Farra kurang sedikit lihat gambar mereka di album . janji lihat di Default Picture sudah .

15 . Kebanyakkan kawan2 farra adalah kawan sekolah dan junior farra .

16 . Farra suka bila ada friend request .

17 . Farra tak suka orang merapu2 di komen farra .

18 . Peratusan akan diremove sangat tinggi jika membuat farra marah .

19 . Tak suka kalau orang tag farra gambar yang teruk . cth : gambar jari dihiris . macam hampeh . geli .

20 . setakat ini , panggilan diri paling kerap di status farra/saya/aku ;p

#okbai .

credit : Zme hensem  hehehe XD

4 comments:

a w e m a l i a said...

haha..
actually you can tell us more than 20.
XP

a w e m a l i a said...

haha
actually u can tell us more than 20.
XP

farra said...

ok..same!:)

-AireenPunyaBukuCerita- said...

hensem entry nie . hehe . rajin2 pegi bl0g sye . :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...