Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, July 24, 2011

Simply Sunday #1

Assalamualaikum ^^,

hari ini nak join segmen salah seorang blogger . dia lebih kurang macam Wordless Wednesday dan Spontaneous Thursday . Beliau cuba mempromosikan segmen ini . farra bagi sokongan untuk join la segmen ini . apa salah nya kan ??

entry simply sunday :

Lagu "The Lazy Song" memang sesuai la untuk hari ahad . memang tak nak buat apa2 langsung . buat ala kadar je *cakap la pemalas ;p . so , tak ada benda nak cerita pun . hari ini hujan je . rasa malas nak keluar walau kawan2 da ajak keluar tengok wayang . malah ada yang ajak pergi wangsa walk . alahai . ekonomi sedang menurun . minggu depan la derrr ;)

korang mesti tak tahu kan apa ini simply sunday kan ?? klik bawah .


sebenarnya , farra join jep ;) k bai #

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...