Terima kasih . syg korang ;)

Saturday, July 23, 2011

Memang mengugat jiwa la malam ini .

Assalamualaikum ^^

Jeles nyah !! tengok orang lain dapat join pergi Gath SB . haish , time2 macam ini la pulak nak rumah dekat dengan shah alam or damansara atau dapat 'sebijik' kereta . senang farra nak 'drive' mana2 tanpa bergantung orang lain ;(

Tetapi , ada hikmah nya farra tak join sebab farra sakit kepala la pulak . geram je , kalau nak plan pergi mana2 mesti timbul ' kesakitan' . menyusahkan betul . bila tak keluar mana2 , tak la gatal2 sakit itu nak datang . menyampah sungguh . tapi still jeles !!

'bosh masa depan' pun membebel je sebab tak jaga kesihatan . nak je farra jerit bisik kat telinga nya bahawa bukan farra nak sakit , da tuhan bagi sakit . nak buat macam mana ==" *habis kalau dia baca ;p . 


sebentar tadi , member farra baru "prank" melalui panggilan telefon . ish . menyirap betul la . nasib jantung farra masih terlekat di dalam badan farra . kalau lemah , agak2 da gugur jantung tu tahu !!

nak tahu farra kene "prank" macam mana ?? farra sedang membaca novel sambil tergolek2 di atas katil , lepas itu dapat call masuk dari nombor tidak dikenali , mula2 farra tak layan . da beberapa kali dia call , akhirnya farra angkat la sebab takut hal mustahak .

jeng.. jeng.. jeng..

boleh lak suara jerit sebalik call itu . bukan jerit biasa tapi jerit macam histeria !! hampeh betul laaaaaaaaa !!
lepas itu farra campak la phone *tak sayang telefon nampak !!

lepas itu , macam serik je nak angkat siapa2 yang call . tak disangka2 kan . member cakap yang dorang buat "prank" tersebut . memang kena sembur sampai dorang rasa macam menyesal *baru korang tahu siapa farra ini ;)


moral of the story : jangan buat !!

sekian bai #

1 comment:

Zuraidah said...

Siapalah yang call Farah tu. Jeng3.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...