Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, July 20, 2011

Perbezaan antara M-Pop dengan K-Pop .

Assalamualaikum ^^,

Wah !! hari ini farra buat dua entry la . Ini menunjukkan idea farra mencurah2 je . nasib dekat office ini pakai UNIFI. kalau line lembab macam 'berukband' . memang tak update la ;p

tadi , lepas makan tengahari , farra terus dengan senang hati blogwalking di Group Sahabat Blogger . Lepas itu , farra ternampak post dari Alya Esprézzo mengutuk kumpulan ini bernama Gula-Gula =.="


Apa kejadah kumpulan ini bernama gula-gula ?? tak faham farra la ?? Tak tahu siapa Gula-gula dan Prince of Pop ( POP )  ini ??


Gula-gula dan Prince of Pop adalah kumpulan yang yang bergenre K-POP !! da macam hampeh je . kalau dance itu sehebat macam K-pop sana nun tak apa la juga . Memalukan kaum sungguh !!


Tengok dance dorang ek : 




Perasan tak , salah satu ahli kumpulan mereka MEMAKAI TUDUNG !! Masyaallah ................



Ini lak terkinja2 je farra tengok =.=" Step pula terabu semacam . ish !!

nasihat : sila tengok video K-POP SEBENAR dan STUDY balik plisss !! OMJAYYYY !!

kepada Gula-Gula ,  sila tengok video ini : 


Kepada Prince Of Pop ( POP ) , Sila tengok video ini : 


Pening la . itu pun farra yang cumel mau ajar ke . hehehehhe ;)

ok bai #

1 comment:

::Princess Keymah:: said...

emm..dorang ni mcm trllu ikut sgt gaya k-pop tu eventho xseswai ngan adat timur kte ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...