Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, June 1, 2011

Day 6 ~ Write 30 interesting facts about yourself

Assalamualaikum !! hehehe . sory le buat korang terkejut .
farra hari ini sakit2 badan la pulak . sebab ada gotong royong kat office tadi .
perghhhh penat  . . . .  maklumlah . kerja selalu pun duduk depan komputer je . hahaha ;)

Alamak . cabaran itu suruh buat entry tentang 30 perkara menarik pasal diri sendiri .
masalah nya . farra just normal gurl la . takde yang interesting pun .
okay la . farra try menaip pasal tajuk ini .
kalau agak2 rasa normal je . memang mintak ampun k ??
sebab memang normal pun ;)

30 interesting facts about myself :

  1. suka makan time tengah lepak2 . 
  2. suka kunyah ais . 
  3. ketagih 'FACEBOOK'
  4. suka outing . 
  5. suka baca novel cinta . 
  6. suka berangan ;)
  7. terikut perangai papa iaitu SPEEDING ;)
  8. habit yang cukup pelik . 'ske patah jari jemari'
  9. tak suka orang yang pengotor . 
  10. suka tangkap gambar diri sendiri . 
  11. tak suka single . 
  12. suka kumpul teddy bear . 
  13. suka makan chocolate . 
  14. suka kejutan . 
  15. tak suka hp tak ada topup . 
  16. ada family tiri . 
  17. pasang angan2 untuk ke paris ;)
  18. pernah bercinta secara rahsia (zaman sekolah dlu)
  19. suka jerit kalau tension . 
  20. suka cari pasal dengan couple ;)
  21. jiwa sensitif . 
  22. suka beli barang janji cute . 
  23. kaki wayang ;)
  24. tak suka berskandal , takut jatuh hati ;)
  25. suka lelaki yang gentleman ;)
  26. suka gelabah ;)
  27. suka menyakat kawan2 . 
  28. tak suka orang menikam dari belakang . 
  29. saya suka lagu berentak cepat . 
  30. saya da jatuh cinta dengan BRUNO MARS *sorry bosh masa depan ;)
tuuu dia . interesting ke ?? biasa je kan . tak apa la . janji normal ;)
okay la . nak baring da . sakit belakang .
bye nites <3

mood : tengah dengar lagu BRUNO MARS 'talking to the moon' ...... best taw . . .


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...