Terima kasih . syg korang ;)

Monday, April 9, 2012

Saya ada baby baru ,sila geram n jeles bersama saya ;)

Assalamualaikum ^^,

Wohooooo , rindu aku tak wei ? maklumlah, aku kan da lama tak update , bak kata orang itu "Ngindu tak gan saya ?" so sweet ...... (merapu)

Korang , korangggggggggggggg . nak tahu tak satu berita ?

berita apa ? *terkinja2 macam budak dapat lolipopppp.

Kita kan ? kita kan . da dapat baby baru aw ! anak kitaaaaa ;) sila la tahniah2 tok kita . awww . sungguh gedikkkk !!!! 

Kita tak tahu nak cakap la , tahap cuteness dia berapa . bagi aku , semua baby cute okay ? muka suci , tak macam kita , muka jahanam pun ada . oppss , terasa ;p






Jeles kan3 ? hai nama saya Siti Zaara Aisyah *bajet macam dia boleh ckp ;)

Sian si kecil ni , kena tahan wad sebab dia kena demam kuning . pastu Klinik ni bayar je mahal , tapi ya allah , bengap ! BCG  pun tak suntik , pergi Hospital KL , kena marah2 free je . kang aku sue jugak Klinik kang . jangan main2 , aku sekarang kerja pejabat peguam , segala prosedur pun aku da tahu ! grr , geram betei .

Okbai.



2 comments:

Mimi Suke Cupcakee said...

ala tomey tomey . heheh :p

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...