Terima kasih . syg korang ;)

Monday, April 30, 2012

Kesalahan dalam berblog #2

Assalamualaikum.

Hai nama saya farra , kita ada blog aw. blog kita nama sweetnsimple. simple tak blog kita? harus la sweet macam tuan nya kan ? hari ini nak cerita lah kesalahan dalam berblog. bila kita ckp blog nie. orang anggap macam benda yang temeh remeh je ? tak gitu ? kadang2 kita pun rasa gak blog ni macam melambangkan seseorang. contoh yg saya duk taip ini. melambangkan apa ? macam kusut je muka anda duk tengok perkataan yang saya duk taip ? pening kan ? saya pun pening bila tak ada perenggan macam ini. lagi2 kalau ada cerita best2.tapi bila da duk cerita dalam satu perenggan ini. agak2 korang rasa bosan tak? dalam sesebuah penulisan,perenggan adalah penting supaya karangan itu kelihatan seperti kemas. dan bukan semua isi sumbat dalam satu perenggan. rasa macam nak sepak2 je muka yang tulis blog ini kan? kita pun tak ada hak la nak halang penulis macam itu, tapi bila da tulis macam ini. agak2 orang nak datang lagi ke blog yang comey, yang cantik, kita bayar mahai2 upah orang dok datang ke blog anda, then reader terus jatuh menjunam ? pastu traffik pun teruk menjunam macam air terjun kat gabai. oh, ckp pasal gabai, saya terdengar sungai gabai itu ada kencing tikus. omjayyy. takut nya nak mandi dekat sana. takut meninggal. tak pasai2 tinggalkan my hubby. oh tidakkkkk. ok la, itu saja coretan saya. muah2, love my readers. tata ;))





moral of the story , perenggan kan laaaaa >.<"

okbai.



9 comments:

ary_lee said...

Yup! Dats y ary ske tulis banyak perenggan..
Feel free to visit mine^^

Awie Omar said...

jenguk sekejap blog yang dah lama aku follow ni. dari awieomar.blogspot. jemput la singgah sana. berminat nak join Next Top Blogger 2 tak?

eyjalukman said...

snang klu ad perenggan.kepantasan mmbaca tu pantas. lau takde perenggan nnt mcm "ehh aq da baca ke ehh ni td?"

adoi jd keje nk baca balik. haha

Azee Hana said...

berpinar pinar mata kalau baca x de perenggan..haha

MeeRole said...

Entri xde perengan memang agak mainstream..hehe

aydah ahmad said...

hahahah . hye nama saya aydah . saya single lagi ;p hahaha

Paragass said...

takde perenggan juga membuatkan kita X seperti #kesalahan dalam berblog 1 =)


salam kenal ^^,

Nyamuk Terbang said...

boleh pngsan aku bca #kbai

cha'e said...

mata aku pon boleh naik juling. .perghh. . sedihhh . eheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...