Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, August 10, 2011

Malas nak WW hari ini ;p

Assalamuailaikum ^^,

Gurppp . alhamdulillah , kenyang sudah . terasa nak mencekik makan choco la . tapi tak apa la . Lepas sahaja update belog , dengan sekilas pantas nya farra ke peti ais dan geledah sisa2 choco yang tak habis . *macam kebuluran je .

Maklumlah , farra ini dah la jenis hantu penggemar choco . segala jenis choco farra da pernah rasa . ada yang okay . ada yang not bad . ada yang Superb !! , malah ada yang tak sedap langsung *erk , ada yang tak sedap ke ?? macam semua sedap je ;p

Hari ini , farra sengaja taip panjang2 macam buat karangan sebab nak dera mata korang untuk baca entry farra ini *kejam tak ?? malas la pula nak Wordless ini . sebab kebanyakkan gambar farra akan menimbulkan 'double meaning' heheh ;)

Aip , fikir apa la tu kan ?? bukan macam maharaja lawak yang group suka 'double meaning' tu . entah siapa entah nama group dorang tu , tapi lawak dorang tak dapat masuk final pun . hahahha *kejam lagi ;) . maksud farra di sini ialah kebanyakkan gambar farra ini akan membuatkan munculnya golongan 'ANTI FARRA' lak . hehehhe .

Maklumlah . sejak bekerja ini , da jarang sangat nak snap sana sini . lagi pun segan la nak snap gambar dengan handphone 'cikai' ini . semua da pakai DSLR . perghhhhh . tersentap ooooo . semua bawa itu kompem 'memei' kaki tangkap gambar la . adehhhh .
*sesiapa tidak tahu memei itu apa . sila rujuk video parody iKLan Gangster ek ?? ;) promoooo ~~

apasal farra da out of topic ini ?? *cepuk dahi sendiri . Maksud kata2 farra di atas . farra suka benau tangkap gambar yang gewdiks ;) ala , mulut muncung then mata besau . ahhaha . gambar zaman myspace gituwww ;)

Farra suka tangkap gambar sorang2 *syok sendiri . maklumlah . jarang nak keluar kan ?? kalau date , kompem akan lupa nak snap sebab banyak benda nak buat . sekali lagi farra beritahu , segan sebab pakai hp 'cikai' je . * sesiapa nak sedekahkan DSLR tak ?? macam mintak penampau laju2 dan free gituewww ;)

contoh nya macam ini :


hah ! muka macam mintak penampau kan -.-"
ini la simptom mata besau mulut itik . gedik gituww . sesiapa nak muntah . silakan yerk ?? sebab tandas amat dekat je . depan bilik or belakang rumah ;)

FYI : itu zaman form 5 lew . itu yang gedik semacam tu . sekarang tak main da mata besau mulut itik ini . sekarang trend ayu2 dan sopan je ;)

macam ini : 


ayu kan ?? erk , abaikan cincin tu , abaikan ! =.="

hah . ini gambar terbaru . sopan kan ?? heheh . *angkat bakul sendiri nampak . minum pun sopan je . sejuk hati bakal mertua *erk ?? hahaha . 

Tapi kan ?? semasa farra tengah godek2 pendrive yang sememangnya penuh dengan gambar jahiliah *tak pakai tudung . farra rasa farra memang tak boleh buang tabiat suka benar mata besau mulut itik ini . 

buktinya :


mata besau mulut masuk sudu .

kantoi ..............

sekian #bai . 

5 comments:

Nyamuk Terbang said...

setelah hbs bca entry kau
aku xphm ap yg kau nk ckp
erkkk

MONOLOGUE said...

cute jer,nk dslr?

Farrah yong said...

@Nyamuk Terbang

baca dua 3 kali !!

Farrah yong said...

@MONOLOGUE

nak sedekah ke ;p

winna shinta said...

suke jugak tangkap2 gambar ni. mcm syok sendiri pon ada kdg2! hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...