Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, August 21, 2011

Kad Raya Sudah siap ;)

Assalamualaikum ^^,

Uhuk . uhuk . uhuk . Pasal apa banyak sangat sarang labah2 dalm blog ini ? banyak berhabuk lak tu ? ohh ya , sebab da lama da tak update entry . hehe . maklum lah , nak dekat raya ini banyak la perancangan nya . nanti da raya . lagi la bertepu blog ini sebab balik kampung ;p

Hari itu *tak ingat hari apa farra ada minta alamat sesiapa yang hendak kad raya dari farra . alhamdulillah , ramai yang response . sampai farra terkinja2 nak copy paste alamat ke tempat lain .

keputusan nya :

banyak tak ;p

 
abai kan alas katil yg berbunga2 ;)

bakal hantar pada hari isnin ;)
ok , da gantuk . lepak dekat fb pulak . babai ;)



2 comments:

Cik Domo said...

wah..bestnyer...kad rayerr =)

Nyamuk Terbang said...

ad nama aku kn lam tue
ala aku thu
haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...