Terima kasih . syg korang ;)

Wednesday, June 22, 2011

Wordless wednesday vs Spontaneous thursday .

Assalamualaikum ^^

kebelakangan ini farra asyik lapar je la . tak tahu la kenapa . mungkin badan sedang menjadi transformasi ke ?? wahhhh . merepek sudah !!

semua blogger tahu tentang tajuk entry ini kan . malah ada yang bertanya apa itu wordless wednesday and spontaneous thursday . terpinga-terpinga sekejap =="

rupanya ada orang masih tak tahu kewujudan perkara ini . okay2 la . ini untuk orang yang tak tahu . farra bagi tahu . Yang da tahu . sila buat2 dunno ek ;) *ada lak gitu ==?


Wordless wednesday : 
ini just farra bagi secara pandangan farra je . bloggers akan meletakkan gambar , tak kisah la apa2 okay tapi jangan gambar tak senonoh pulak !! dorang cuma berentry kan gambar tanpa perjelasan . makna nya entry nya itu hanya gambar la . da kata wordless kan ?? so , pandai2 la korang menilai gambar yang dorang post tuu . *main teka teki pulak


dan fara lupa . wordless tuu untuk hari rabu taw ?? jangan pandai2 pulak buat entry wordless ini masa hari lain lak . tak ke pelik tuuu ??

Spontaneous thursday : 
ini lak menggunakan ayat secara spontan dan pendek untuk meluahkan perasaan anda . *perghhhhhh
korang cuma berentrykan ayat je . no gambar2 okay . tuuu je . tak ada yang berbeza pun .

dan ini lak dibuat pada hari khamis la . jangan pandai2 buat hari lain .

tuu je la . kalau nak try pun tak apa . tak ada orang nak mara pun . sebab banyak2 otai bloggers da mula try da wordless n spontanaeous ini .

p/s : siap2 la spontaneous thursday okay !!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...