Terima kasih . syg korang ;)

Saturday, June 18, 2011

Day 12 ~ bullet your whole day

Assalamualaikum ^^

Rasa da lama kan tak update . rasa macam blog KESAYANGAN ku ini sedang menangis untuk meminta untuk dituliskan entry . readers pun da lama tak tengok entry terbaru farra kan .

sebelum ini farra pernah cerita kenapa farra tak update kan ?? atas sebab2 kesihatan fizikal dan mental .
blog ini harus direhatkan agak lama sampai berhabuk la blog ini .

So , hari ini farra nak balas dendam yang tak terhingga untuk menulis semula di blog .
sebenarnya farra ada juga blogwalking blog2 yang lain , cuma tak tinggal jejak je .
ala . saling tolong menolong menaikkan traffic . so, apa salah nya , farra tak harapkan balasan .
janji siapa2 yang membaca blog farra ini dapat menghargai farra .
itu sudah mencukupi ;)

ok2 , farra termungkir janji la dengan "pak cik GOOGLE "
sebab nak buat entry pasal challenges in 30 day .
akibat masalah2 tertentu , farra terpaksa skip la cabaran itu .
AMPUNNNNNN ^^

Actually . farra tak faham la tajuk cabaran di atas ini .
farra da cuba google , tapi masih tak faham la .

So , secara ringkas nya farra menaip :

SAYA TAK FAHAM LANGSUNG !!

sekian . bye . hehehehe

p/s : blog masih dalam pembaikan ye ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...