Terima kasih . syg korang ;)

Friday, May 27, 2011

Short entry ;)

Assalamualaikum . hi . i'm farra *mcm la org xnmpak nama anda yg TERSANGAT la besar di header .
Oh yeah . speak about header . boleh siapa tolong wat kan header farra x ?? *nmpak sgt xPRO .
Tak apa la . janji kita tanya sebab kalau malu , nanti jadi sesat . *ada kena mengena ke farra oi ??
Jawapan : mesti la ada , kalau malu nak bertanya , nanti kita tak pandai la cik adik/akak/abg oiiiiii ^^

Malam ni . saya akan update entry saya pasal '30 days of challenge' ^^
xbaca lagi ?? klik CINI ;)

korang nak buat ?? buat la . syok gak tgk pandangan orang lain .
BUT . bagi la credit kat blog . penat aw saya wat entry ni ; |

nak balik da . hahahhha . *balik mane ??
balik rumah la . penat da kat opis (-.-")

konform !! malam ni saya 'hupdate' entry k ??

p/s : siapa2 yang jenguk2 blog farra yang x seberapa ni . ALIGATO ^^
translation : THANK YOU ^^

mooD today : SANGAT lapar =.="

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...