Terima kasih . syg korang ;)

Sunday, May 22, 2011

Perlu ke jeles blogger yang ramai followers ni ??

Assalamualaikum ;)
wahhhh . tdy kan . tgk la dashboard .
tgk2 followers ku semakin meningkat . terima kasih yeeeeee . .

then mcm base la . blogwalking la .
farra tgk kan . kebnyakkan fara blogwalking nie . sume followers dalam lingkungan 100 lebih ke atas .

pergh . jeles2 tuu mesti la ada . . tp kdg2 terpikir gak .
dorg nie follow ikhlas kew x ek ??
or sekadar u follow i follow ??

hehehe . jgn ler mare . farra taw . korg mesty ikhlas follow blog kan .
syg korang ketat2 la . ;)

hehehhe . nie jew . entry mlm nie . tnx sudi membaca ;)

p/s : sy mmg jeles . tpy nak wat cmne . jeles tangga kejayaan . yeah !!

nites <3

3 comments:

Mohd Shahrul Naim Fauzi said...

Takpe tak ramai followers pun,asal apa yang kita tulis kat blog tu boleh bagi smangat kat org,boleh bg motivasi kat org....itu pun dh best,kirenya apa yg kita post kat blog kita dpt wat org laen bahagia...:)

Zuraidah said...

Followers tu sebenarnya bukan satu ukuran.

Janji kita selalu rajin2 tengok2 blog orang lain. Penat2 dorang tulis kan? Tapi, kita tak baca pun apa yang dia tulis. Mesti sedih kan?

Farrah yong said...

@mohd shahrul : yeke ?? insyaallah . farra akan try buat blog nie tok wat kan org bahagia ;)

@zuraidah : tuuu la . ada jugak xtgk post terus follow n x baca entry . sedih jew org wat post tuu . kanx3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...