Terima kasih . syg korang ;)

Saturday, May 28, 2011

Day 2 ~ Where you'd like to be in 10 years

Assalamualaikum semua ;) tak jawab dosa  . .
okay la . hari hari kedua farra sahut cabaran dari Mr Google tuuuu .
korang terpinga2 . nak tahu cabaran apa ?? klik CINI .

waaahhhhh . berdasarkan tajuk di atas . ni kena fast foward la hidup farra ni .
kita just imagine je la . just for fun .
okay2 . kita fast foward okay readers ;) ~ ~ ~ ~ ~

10 tahun kemudian :
- masa tu farra berumur 30 tahun .

-da berkahwin n da mempunyai keluarga sendiri .

-dan farra masih bekerja . *insyaallah .

-hidup bahagia sentiasa .

-dan akhir sekali , farra berada di sisi keluarga yang tersayang . tak kira di mana jua . family always first .

okay . dah2 la tu berangan ek ?? kita cuma merancang . tuhan yang menetukan . tak begitu ??
jom . kita kembali kepada realiti .

sebenarnya . semua orang pun nak di sisi keluarga di mana sahaja kan ?? tak kira la kita di malaysia ke . london ke . US ke .
dan tak kira masa . 2 tahun ke , 5 tahun ke , even 20 tahun sekali pon . mana2 sahaja kita pergi . mesti kita nak kembali kepada keluarga kita kan ??

esok kita sambung cabaran lain pula yer . . . . .
nite <3

mood : nak cium , peluk mommy ;)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...